4η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής στον Δήμο Ιλίου


«Μαγειρεύοντας μαζί» με τους γονείς τους, επίδοξοι νεαροί σεφ ετοίμασαν σαρακοστιανές γεύσεις για την 4η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, στην κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Ραδιοφωνίας, σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Ένωσης Πολύτεκνων Γυναικών Ελλάδος «Η Ροδιά» κυρία Ειρήνη Σιγάλα.Με διάθεση και πρωτοτυπία, μεγάλοι νικητές της Γιορτής Παιδικής Μαγειρικής αναδείχθηκαν η οικογένεια και η συνεργασία, ενώ οι εξαιρετικές δημιουργίες των παιδιών δυσκόλεψαν αρκετά την κριτική επιτροπή στην τελική της επιλογή.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε:

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων στο ζήτημα της υγιεινής διατροφής και στην υιοθέτηση σωστών διατροφικών συνηθειών από τα παιδιά.

Για το λόγο αυτό, διοργανώνουμε εκδηλώσεις, όπως η Γιορτή Παιδικής Μαγειρικής, ημερίδες και δράσεις, όπως το σεμινάριο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο μέσω της Σχολής Γονέων Προσχολικής Ηλικίας του Δήμου, καθώς επίσης, εντάσσοντας βιολογικά προϊόντα στο διατροφικό πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών, το οποίο σχεδιάζεται σε συνεργασία με τους διατροφολόγους του Νοσοκομείου Παίδων “Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού”».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Ξαφνικές αγάπες με το θέατρο απέκτησε η κ. Αλεβίζου και ειδικά με την κ. Πεφάνη;