Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Τακτική Συνεδρίαση για το 2017 του Φορέα Διαχείρισης Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Διαπιστωθείς απαρτίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Τακτική Συνεδρίαση για το έτος 2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» την Πέμπτη 26/1/2017.
Προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις του Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης κ. Ιωάννη Πολύζου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι του Πάρκου, πληρώνονται πλέον κανονικά ενώ επίκειται και συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέα Παχατουρίδη. Ακολούθως συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης όπου ψηφιστήκαν όλα ομόφωνα. Την Συνεδρίαση παρακολούθησαν από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, ο επικεφαλής παράταξης  και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κομματάς, από τον  Δήμο Ιλίου  οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Κουμαραδιός, Δημήτρης Βασιλόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, φορείς και πολίτες. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν, ήταν τα ακόλουθα:

1. Ορισμός εκπροσώπου ΔΣ ως εκκαθαριστή για την αποστολή αναλυτικών στοιχείων μισθοδοσίας και λοιπών αμοιβών που απαιτούνται για όλες τις πληρωμές των πάσης φύσεως αποδοχών και πρόσθετων αμοιβών του προσωπικού μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ)
2. Έγκριση εκτέλεσης των εργασιών: «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων των υπαίθριων ξύλινων υποδομών καθώς και των περιφράξεων/ εισόδων του Πάρκου» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης προϋπολογισμού, (με ΦΠΑ) 24.800- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 (επαναδιατύπωση)


 3. Έγκριση εκτέλεσης των εργασιών: «Επείγουσες εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων των κτιρίων και του υπαίθριου χώρου των υποστατικών της οθωνικής περιόδου, Κέντρο Περιβάλλοντος και Επιστημών» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 24.800- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017 (επαναδιατύπωση)
4. Έγκριση ανάθεσης του έργου «Λογιστική υποστήριξη του ΦΔ για το έτος 2016-2017» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 20.000- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017
5. Έγκριση του έργου «Επισκευή τρακτέρ Lamborghini R1-50 του ΦΔ» με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού (με ΦΠΑ) 1.500- ευρώ σε βάρος του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2017. (επαναδιατύπωση)
 
6. Αιτήματα μικροπωλητών για χορήγηση αδειών σε επιλεγμένες θέσεις.
7. Αίτημα περιβαλλοντικών οργανώσεων για σύνταξη Ειδικής Έκθεσης και Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για προστασία Ποικίλου Όρους.
8. Οργάνωση ανθοκομικής έκθεσης


http://www.pitsounicity.gr/ilion/10974-pragmatopoiithike-i-proti-taktiki-synedriasi-gia-to-2017-tou-forea-diaxeirisis-parkou-antonis-tritsis

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Ξαφνικές αγάπες με το θέατρο απέκτησε η κ. Αλεβίζου και ειδικά με την κ. Πεφάνη;