Πετάει το «γάντι» στην αντιπολίτευση ο Nίκος Ζενέτος. «Ελάτε να σας κάνουμε εντεταλμένους εσόδων»

Το «γάντι» στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που ζητούν να μη συνεισφέρουν οι πολίτες για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του δήμου, πέταξε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος. «Έχετε την εντύπωση ότι εμείς θέλουμε να «χαρατσώνουμε» τον κόσμο;» τόνισε και διερωτήθηκε ποιος υπάλληλος θα πάρει επάνω του τη μη είσπραξη εσόδων, όταν στον έλεγχο θα του καταλογιστούν τα χρήματα.


Αφορμή υπήρξαν οι επικρίσεις μερίδας της αντιπολίτευσης στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017, για το γεγονός ότι ο δήμος εξακολουθεί και εισπράττει τροφεία σε παιδικούς σταθμούς και εργαστήρια.
«Αν νομίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε εσείς αυτό και να μην εισπράττετε τίποτα, εγώ αύριο το πρωί θα βγάλω εντολή και θα σας κάνω εντεταλμένο σύμβουλο εσόδων για να πάρετε πάνω σας την υπόθεση ανακούφισης των δημοτών. Μάλιστα, σας προκαλώ για αυτό» τόνισε, απευθυνόμενος σε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης.
Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι οι δήμοι εξαρτώνται από την κεντρική διοίκηση και δεν παίρνει ο καθένας αυτό που το αναλογεί ενώ ξεκαθάρισε ότι οι αναμορφώσεις στον προϋπολογισμό είναι αναγκαίες, αφού οι υπηρεσίες τον καταρτίζουν από την άνοιξη για ολόκληρο το 2017. «Εμείς δουλεύουμε για τον προϋπολογισμό του επόμενου χρόνου από την άνοιξη του προηγούμενου. Σε ένα περιβάλλον οικονομικά ασταθές, πως είναι δυνατόν να μην γίνονται αναμορφώσεις τον επόμενο ενάμισι χρόνο;» σημείωσε.
Κάλεσε δε την αντιπολίτευση να μην κοροϊδεύει τον κόσμο αφού, με τη διαφοροποίησή της μπορεί να γίνεται αρεστή στους πολίτες αλλά δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες σε αυτούς.

http://doxthi.gr/39480/petai-to-ganti-stin-antipolitefsi-o-nikos-zenetos-elate-na-sas-kanoume-entetalmenous-esodon/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος