Απάντηση στο παραλήρημα Έντι Ράμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΙΛΙΟΥ-ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΟΥΚΗΣ΄΄
 Η Δημοτική Ισοπολιτεία Ιλίου καταδικάζει έντονα το εθνικιστικό παραλήρημα του Αλβανού Πρωθυπουργού με το οποίο ισχυρίζεται ότι η Ακρόπολη, το ιστορικότερο μνημείο της Αρχαίας Ελλάδας, σώθηκε από ενετικό βομβαρδισμό λόγω του «Αλβανού Αρχιεπισκόπου», επικαλούμενος έναν Έλληνα που δεν ήταν καν ιερωμένος και ότι την Αθήνα κατοικούσαν αλβανόφωνοι.

Μάλλον τους μπερδεύει με τους Αρβανίτες της Αττικής που ήταν από τα πιο ισχυρά Ελληνικά φύλα και οι οποίοι πολέμησαν ηρωικά για την απελευθέρωση της Ακρόπολης αλλά και ολόκληρης της Αττικής.
Όσον αφορά την καταγωγή του Γεωργίου Δουσμάνη, σύμφωνα με την Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάνικα, πρόκειται για Κερκυραϊκή οικογένεια με καταγωγή από την Ήπειρο και καταβολές από βυζαντινούς και σέρβικους πριγκηπικούς οίκους. Το όνομά κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από την λέξη «ντουσμάν», που στα τούρκικα σημαίνει «εχθρός», αφού ο πρώτος αρχηγός της οικογένειας έκανε συνέχεια επιδρομές κατά των Τούρκων. Επίσης η Ιστορία λέει ότι ήταν ένας προύχοντας της Αθήνας, με τόπο διαμονής τη Γαστούνη Ηλείας.
Δυστυχώς όμως, όλα αυτά γίνονται γιατί στο βάθος του μυαλού του έχει σκοπό να αλλοιώσει το Ελληνικό στοιχείο της Νότιας Αλβανίας στο οποίο ζει η μεγάλη μάζα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ και αποκαλύπτονται και από το γεγονός ότι οι χώροι που ετοιμάζονται για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών κάθε φυλής είναι πολύ κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Την ίδια στιγμή, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κοιμάται και δε βλέπει τον κίνδυνο που μεγαλώνει με τους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας και -ιδίως- τώρα στα σύνορά μας. 
Καλούμε τη Κυβέρνηση να σταθεί αντάξια της Ελληνικής Ιστορίας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος