Με τα λεφτά των δημοτών του Ιλίου πουλάει εφέ και γκλαμουριά η αντιδήμαρχος Αλεβίζου Ανδριάνα

Κατασπατάληση δημόσιου χρήματος από τον δήμο Ιλίου για να κάνει εφέ η αντιδήμαρχος Αλεβίζου Ανδριάνα . Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο δήμος Ιλίου σπατάλησε άσκοπα 4.500 ευρώ για μια βραδιά, προκειμένου η υπερφίαλη κυρία Αλεβίζου να ικανοποιήσει τις υπέρμετρες φιλοδοξίες της.

Σε δύο ώρες, 4.500 ευρώ πετάχτηκαν στην κυριολεξία στα σκουπίδια, για μια δομή όπως είναι το Δημοτικό Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, που παρόμοια δομή λειτουργεί στο γειτονικό Περιστέρι δυο χρόνια, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να ξοδέψει ο δήμος ούτε ενα ευρω. Με πράξεις ασύδοτες όπως είναι αυτές, δείχνει το ανερμάτιστο επίπεδο και την ποιότητα της κυρίας Αλεβίζου που έχει καβαλήσει μεγάλο καλάμι και με ξένα χρήματα προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά, αδιαφορώντας για το πως περνάνε οι υπόλοιποι δημότες και αν έχουν να φάνε. Συνένοχος σε αυτή την συνεχόμενη  κατασπατάληση και διασπάθιση δημόσιου χρήματος, είναι φυσικά ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος ο οποίος την έχει υπό την προστασία του. Η εσωτερική διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο!

http://pigadakinews.blogspot.gr/2016/11/blog-post_21.html#more

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος