Τι «μαγειρεύουν» Μίχος και Ζενέτος;

''Parapolitic Annotation''

Άρχισαν τα μυστικά ραντεβού και τα «σκοτεινά μαγειρέματα» από τον βαθύ γνώστη των ζυμώσεων, στον κεντροαριστερό χώρο, Λάμπρο Μίχο;  

Σύμφωνα με πληροφορίες,

εδώ και λίγο καιρό ο πρώην Βουλευτής και Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, έχει ξεκινήσει διάφορες επαφές με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και όχι μόνο. Μια από τις επαφές που είχε ο Λάμπρος τον τελευταίο καιρό, ήταν και αυτή με τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, την  προπερασμένη βδομάδα και ειλικρινά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε αρκετά άτομα που έχουν σχέση με την αυτοδιοίκηση. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, η «στήλη» την περασμένη βδομάδα, βρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος στο Αιγάλεω, που εκτός του Δημάρχου Δημήτρη Μπίρμπα, παραβρέθηκαν Βουλευτές και αρκετά στελέχη του Δήμου Αιγάλεω. Κάποια στιγμή, δύο από αυτά τα στελέχη, πλησίασαν και ρώτησαν ευθέως :

«Γνωρίζεις τι μαγειρεύει ο Μίχος στην Αγία Βαρβάρα; Η απάντηση ήταν αρνητική. Και συνεχίζουν οι κύριοι : Δεν έχεις πάρει μυρωδιά τίποτα; Δεν έχεις ακούσει για τις επαφές που κάνει τον τελευταίο καιρό ο Λάμπρος; Συνέχισα και είπα όχι! Την περασμένη βδομάδα βρέθηκε με τον Ζενέτο από το Ίλιον, δεν σου φαίνεται περίεργο; Αυτοί για να βρεθούν πάλι μαζί, κάτι μαγειρεύουν! Τώρα μάλιστα, αρχίζω και μπαίνω στο νόημα... Μα καλά ρε παιδιά, ρωτάω εγώ, ο Λάμπρος δεν τα είχε «σπάσει» με τον Ζενέτο; Τι έγινε και άρχισαν τα πάρε δώσε; Τώρα που δεν μιλάει ο Ζενέτος με τον Καπλάνη, τα βρήκε με τον Λάμπρο; Τι κόλπα είναι αυτά;»

Έτσι όπως τίθεται το ερώτημα, σίγουρα κάτι μαγειρεύουν και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό και φαίνεται έχουμε μπει σε μία νέα περίοδο της πολιτικής και στην αυτοδιοίκηση. Πάντως, από εκείνη την ημέρα, αρχίσαμε το ψάξιμο και η αλήθεια είναι, ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και σύντομα θα έχετε νέα...!

http://www.pitsounicity.gr/ilion/10356-ti-mageireyoun-mixos-kai-zenetos

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος