Ανάπλαση σε τρεις παιδικές χαρές στο δήμο Ιλίου από την Περιφέρεια Αττικής

Προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή σε τρεις παιδικές χαρές στο δήμο Ιλίου υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος. Το έργο, προϋπολογισμού 280.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση και λειτουργική αποκατάσταση των παιδικών χαρών, προκειμένου να γίνουν ασφαλέστεροι χώροι. Επισημαίνεται ότι η ανακατασκευή θα γίνει στα πλαίσια προγράμματος γενικότερης αναβάθμισης και πιστοποίησης των παιδικών χαρών του δήμου Ιλίου, σύμφωνα με τον καθορισμό των νέων προϋποθέσεων και των τεχνικών προδιαγραφών. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στις τρεις εξής παιδικές χαρές: επί της οδού Οσίου Λουκά (Ο.Τ. 814), επί των οδών Επιφανείου – Ανδρέα Παπανδρέου – Ρωμανού (Ο.Τ. 676), καθώς και επί των οδών Αγίας Βαρβάρας – Θέτιδος – Ποσειδώνος (Ο.Τ. 50β).
Οι παρεμβάσεις αφορούν μεταξύ άλλων σε εκσκαφές θεμελίων και τάφρων, διάστρωση σκυροδέματος, τοποθέτηση σιδηρών κιγκλιδωμάτων, επιστρώσεις με πλάκες τσιμέντου και με ελαστικά πλακίδια ασφαλείας, χρωματισμούς επιφανειών, προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων παιδικών χαρών, παγκακιών, πληροφοριακών πινακίδων και κάδων απορριμμάτων καθώς και σε ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.
Να σημειωθεί, ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από το δήμο Ιλίου και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Ξαφνικές αγάπες με το θέατρο απέκτησε η κ. Αλεβίζου και ειδικά με την κ. Πεφάνη;