Μεγάλη ήττα του Ζενέτου - Ακόμα μια φορά μόνος του!

''Parapolitic Annotation''

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στη συνεδρίαση του ΑΣΔΑ την Παρασκευή 2-9-2016, από το καβγά μεταξύ του Αντιδημάρχου Αγίων Αναργύρων Γιάννη Ελαιοτριβάρη και Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου, για το θέμα της αντιπροσώπευσης ΑΣΔΑ στο Πάρκο Τρίτση όπου οι δυό τους αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ελαιτριβάρης ανέφερε ότι ο Ζενέτος είναι ο μεγαλύτερος καταπατητής του Πάρκου Τρίτσης και όταν πριν λίγους μήνες έγινε καταγγελία, ότι έχει γίνει καταπάτηση σε κάποια στρέμματα από τον Δήμο Ιλίου, ο κύριος Ζενέτος έδειξε φωτογραφίες, ότι είχαν πετάξει μπάζα και ο Δήμος Ιλίου τα καθάρισε.
Τώρα στον χώρο αυτόν, έχουν στηθεί τεράστιοι προβολείς από τον Δήμο Ιλίου και το Ίλιον κάνει τα πανηγύρια του με Φιλιώ Πυργάκη, Χαρά Βέρα και δεν συμμαζεύεται, ενώ έχει μετατρέψει το σημείο εκείνο, στο μεγαλύτερο σκυλάδικο στα Βαλκάνια. Επίσης ο Γιάννης Ελαιοτριβάρης, κατηγόρησε ανοιχτά τον Νίκο Ζενέτο ότι έστησε μια ολόκληρη φιέστα για να φωτογραφηθεί, ρίχνοντας λίγο νερό στο κανάλι και όχι στην λίμνη που τελικά πήγε χαμένο. Απεναντίας, το νερό που έριξαν με τις υδροφόρες του στρατού κατευθείαν στην λίμνη έπιασε τόπο και φάνηκε η διαφορά αμέσως. Επιπλέον ο Δήμος Αγίων Αναργύρων επισκεύασε και τις αντλίες του πάρκου. Τελικά όλοι οι Δήμοι τοποθετήθηκαν υπέρ της αντιπροσώπευσης στο νέο συμβούλιο, εκτός από το Ίλιον που είπε όχι και τους Δήμους Πετρούπολης και Χαϊδαρίου που ψήφισαν λευκό.

 http://pitsounicity.gr/ilion/9596-megali-itta-tou-zenetou-akoma-mia-fora-monos-tou

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος