«Κάπως περίεργα αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία ο Δημήτρης Κουκουβίνος»

Την «Παγκόσμια ημέρα της Δημοκρατίας» γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, κ,Δημήτρης Κουκουβίνος! Η αλήθεια είναι, ότι δεν την γιόρτασε απλά, αλλά την δίδαξε κιόλας! Αυτή την φορά, «θύμα» του, ήταν ο επικεφαλής της παράταξης «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστας Κάβουρας.
Αφού λοιπόν, προηγήθηκε ο κ. Διονύσης Πατσούρης (δημοτικός σύμβουλος στην ίδια παράταξη και πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ), να σύρει τα «εξ’ αμάξης» στον κ. Κάβουρα και την κυβέρνηση, όταν ο τελευταίος ζήτησε τον λόγο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, επι προσωπικού ο κ. Κουκουβίνος, απλά, πολύ δεν του τον έδωσε. Βρίσκοντας την γελοία δικαιολογία, ότι δήθεν κάτι τέτοιο δεν επιτρέπει ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου (αν είναι δυνατόν), του αφαίρεσε το αναφαίρετο δικαίωμα όχι μόνο της τοποθέτησης του συμβούλου, αλλά και της υπεράσπισης του εαυτού του!! Κατά τα άλλα, φρόντισε να τονίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι η συγκεκριμένη μέρα γιορτάζεται η «ημέρα της Δημοκρατίας»…. Ευτυχώς, που η κυρία Δημοκρατία, έλλειπε εκείνη την στιγμή από την αίθουσα και αποφύγαμε την αυτοκτονία της…. Έλλειπε, διότι λόγω της ημέρας, είχε επισκεφθεί, τον συνάδελφο του κυρίου Κουκουβίνου! Τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας…..

http://www.zougla.gr/blog/article/1370101

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος