Σχολικά είδη από το δήμο Ιλίου

Σχολικά είδη σε 300 παιδιά οικογενειών που στηρίζονται από τα Κοινωνικά Προγράμματα μοίρασε ο Δήμος Ιλίου, ανακουφίζοντας πρωτίστως τις οικογένειες για ν΄ αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν.
Το κόστος των σχολικών ειδών καλύφθηκε από πόρους του Δήμου Ιλίου, η διανομή πραγματοποιήθηκε μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και η δράση ενισχύθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τις Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας και τις προσφορές των απλών πολιτών.
Ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος εξέφρασε τις ευχαριστίες σε όλους όσοι  συνεχίζουν να στέκονται συμπαραστάτες στους συνανθρώπους τους, στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμο. Συνομιλώντας με παιδιά και γονείς τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά, τονίζοντας: «Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο, έτσι ώστε να μείνουν τα παιδιά μακριά από τα προβλήματα και ελπίζουμε ότι η βοήθεια αυτή θα πιάσει τόπο.
Η πολιτεία, όμως, θα πρέπει να λάβει υπόψη της ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Αυτό που μας έχει μείνει είναι η αξιοπρέπεια και όταν κάποιος φτάνει στο σημείο να προμηθεύεται τα απαραίτητα από τα Κοινωνικά Προγράμματα, αυτή η αξιοπρέπεια θίγεται και πληγώνεται. Για εμάς η διασφάλισή της είναι προτεραιότητα, για αυτό το λόγο κάθε διανομή γίνεται διακριτικά και με σεβασμό στον άνθρωπο.»

http://doxthi.gr/37068/scholika-idi-apo-dimo-iliou/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος