Ευχές για Δημιουργική χρονιά από το δήμαρχο Ιλίου στον αγιασμό του Ειδικού δημοτικού και του 1ου δημοτικού

Στον Αγιασμό του 1ου δημοτικού και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου παρέστη ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος. 


Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, μετά τον Αγιασμό, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιλίου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας & Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», με θέμα την ασφάλεια των παιδιών και κυρίως την ευαισθητοποίηση των οδηγών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διέρχονται από εισόδους ή κοντά σε δρόμους που βρίσκονται σχολικές μονάδες.
Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, ήχησε για πρώτη φορά το κουδούνι, σηματοδοτώντας την έναρξη λειτουργίας των νέων εγκαταστάσεων, ενός από τα πιο σύγχρονα σχολικά κτίρια στην Ελλάδα, όπου ο κ. Ζενέτος αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του, μαζί με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Αδάμ Στάμο και τη Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ευαγγελία Κονταξή, δήλωσε:
«Πρόκειται για ένα σχολικό συγκρότημα «διαμάντι», με σύγχρονες εγκαταστάσεις, πλήρως λειτουργικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών που θα φιλοξενήσει. Δώσαμε αγώνα για να μπορέσει να λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν το σχολείο που τους αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εκπαιδευτικούς που, πραγματικά, δίνουν την ψυχή τους για να στηρίξουν αυτά τα παιδιά.»
1o-dimotiko-scholio-ilion
idiko_scholio_ilion
http://doxthi.gr/36914/efches-gia-dimiourgiki-chronia-apo-dimarcho-iliou-ston-agiasmo-tou-idikou-dimotikou-ke-tou-1ou-dimotikou/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Ξαφνικές αγάπες με το θέατρο απέκτησε η κ. Αλεβίζου και ειδικά με την κ. Πεφάνη;