Πρωταθλητές στις παρανομίες δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του Ζενέτου

Μετά τα πεζοδρόμια που κατέλαβαν με τα αυτοκίνητα τους ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουκουβίνος, η αντιδήμαρχος κ. Αλεβίζου , ο κ. Φερεντίνος και ο κ. Λιόσης, φαίνεται ότι ισχυρός νιώθει και δεν λογαριάζει τίποτα και ο κ. Κουμαραδιος αφού στο κατάστημα καφέ συμφερόντων του γιου του κάνει συστηματική κατάχρηση χώρου επί πεζοδρόμου Π. Γρηγορίου 19 στην πλατεία του Αγίου Φανουρίου
μην αφήνοντας ελεύθερο χώρο για πεζούς, ανάπηρους και μανάδες με καροτσάκια.
Εάν θέλει κάποια μαμά με καροτσάκι να πάει για να περάσει από εκείνο το σημείο, την συμβουλεύουμε καλό είναι να μην προσπαθήσει από εκεί γιατί δεν θα βρει ελεύθερο χώρο να περάσει . Από ότι φαίνεται και τα ελεύθερα παγκάκια του δήμου έγιναν ιδιωτικά καθίσματα της επιχείρησης και περαστικός δεν μπορεί να κάτσει!
Η επιχείρηση επίσης ανεβάζει τακτικά στο διαδίκτυο φωτογραφίες με αυτοκίνητα που κλείνουν τον πεζόδρομο μπροστά από τα γεμάτα τραπέζια για να διαφημίσει το μαγαζί και δεν ασχολείται κανείς να βάλει ένα πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα. Δημοτική αστυνομία δεν υπάρχει; Η μήπως είναι σίγουροι ότι θα τους καλύψει ο δήμαρχος επειδή μπορεί να επικαλεστεί ότι οι φωτογραφίες είναι «χαλκευμένες» και να γλιτώσει το πρόστιμο!
 Άλλα τώρα θα πείτε τι μας λέτε και με το δίκιο σας, ποιος περιμένουμε να ασχοληθεί; Ο ίδιος ο δήμαρχος που ο ίδιος ο φωνάζει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι «καθαρός, άσπιλος κι αμόλυντος» ενώ όλο το Ίλιον συζητά ότι συγκάλυψε και ευνόησε τον μέλλοντα γαμπρό του να ανοίξει περίπτερο μπροστά στο μελλοντικό σταθμό του Μετρό που πρόκειται να γίνει επί της οδού Θηβών!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος