«Καμπάνα» σε οδηγό που πέταξε σκουπίδια σε δρόμο του Ιλίου

Απόφαση – σταθμό για τους ασυνείδητους οδηγούς που πετούν σκουπίδια στους δρόμους πήρε το δημοτικό συμβούλιο Ιλίου, επιβάλλοντας ομόφωνα χρηματικό πρόστιμο σε κάτοικο της περιοχής.
Ο συγκεκριμένος κάτοικος στις 13 Ιουλίου, κινούμενος με το αυτοκίνητό του επί της οδού Θηβών στο ύψος της Αγίων Θεοδώρων στο Ίλιον, εντοπίστηκε να πετά σκουπίδια στο δρόμο από το παράθυρο του οχήματός του.

Τη σκηνή φωτογράφισε επιβάτης αυτοκινήτου που κινούνταν ακριβώς πίσω και κατήγγειλε το περιστατικό στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου. Η δημοτική αστυνομία ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού του οχήματος από την αστυνομία και όταν της παραχωρήθηκαν κίνησε όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το άρθρο 14 του Κανονισμού προστασίας περιβάλλοντος του δήμου Ιλίου.
Το θέμα ήρθε, με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε την παραδειγματική τιμωρία του ασυνείδητου οδηγού, με την επιβολή του ανώτατου χρηματικού προστίμου για τέτοιες περιπτώσεις, ύψους 100 ευρώ.

δημοτικό συμβούλιο Ιλίου, οδηγός, σκουπίδια, Ίλιον
Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου πέταξε σκουπίδια από το παράθυρο…
δημοτικό συμβούλιο Ιλίου, οδηγός, σκουπίδια, Ίλιον
… και τον συνέλαβε ο φακός οχήματος που ακολουθούσε

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος