Καρκούλια πρός Ζενέτο : Εμένα δεν θα με τρομοκρατήσετε!

''Parapolitic Annotation''

Φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει «τ άρματα» εναντίων των Υπουργών Σπίρτζη και Μπαλάφα ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, αφού επέλεξε  να πάει στα Διοικητικά Δικαστήρια για την απόσπαση της Ζωής Καρκούλια, προφασιζόμενος ότι την έχει ανάγκη(!) ο Δήμος Ιλίου.
Βέβαια πολλά ερωτήματα γεννιούνται γιατί διάλεξε την συγκεκριμένη στιγμή και την συγκεκριμένη υπάλληλο, αφού ως γνωστό ο νόμος που διέπει αυτού του είδους τις αποσπάσεις είναι δημιούργημα του πάλαι ποτέ επιστήθιου φίλου του Γιώργου Ραγκούση (δεν είναι και λίγες οι φορές που τον έχει τραπεζώσει σε γνωστή ψαροταβέρνα της περιοχής) ενώ στο παρελθόν είχε υπογράψει αρκετές αποσπάσεις.
Όπως ήταν αναμενόμενο, χαμός έγινε στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιλίου σήμερα και από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη», τους τα «έψαλε» από την καλή και από την ανάποδη η Ζωή Καρκούλια για το θέμα που αφορούσε την ίδια, δηλαδή την απόσπασή της στο Υπουργείο Υποδομών. Συγκεκριμένα η κ. Καρκούλια, δεν μάσησε τα λόγια της ενώ ακούστηκε από αυτήν φράσεις όπως «Εμένα δεν θα με τρομοκρατήσετε γιατί δεν σας χρωστάω τίποτα» και όσο «έψελνε» τον Νίκο Ζενέτο, εκείνος όπως μας μετέφεραν, καθ όλη την διάρκεια δεν σήκωσε κεφάλι  για να την αντικρίσει, έστω να αμυνθεί, δίνοντας την εντύπωση τρομαγμένου ανθρώπου που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Βέβαια το πράγμα είχε και συνέχεια από ότι πληροφορηθήκαμε και έξω στον διάδρομο, όταν πετάχτηκε ως αυτόκλητος υπερασπιστής του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κουμαραδιός αλλά τα «άκουσε» και αυτός με την σειρά του από την Ζωή.

Πάντως αυτό που έκανε εντύπωση στη «στήλη» και το συγκράτησε όπως το μετέφεραν, ήταν η φράση που είπε φωναχτά η κ. Καρκούλια λέγοντας «Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το κόμπλεξ σας, γιατί μου οφείλεται την πολιτική σας ύπαρξη και αυτό είναι το πρόβλημά σας μαζί μου»  Όπως καταλαβαίνει κανείς, το «τόπι» έχει χαθεί και όπως λένε πολλοί στο Ίλιον είναι συνέπεια της αλαζονείας των πολλών χρόνων στην εξουσία συγκεκριμένων προσώπων και το σίγουρο είναι ότι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Η «στήλη» από την πλευρά της έχει εξασφαλίσει δήλωση του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής Βασίλη Φεγγερού για το θέμα που έχει προκύψει με την Ζωή Καρκούλια, η οποία θα δημοσιευτεί αργότερα.
http://ilionvoice.gr/2013-07-24-18-54-34/nea-tou-dimou/4616-karkoylia-pros-zeneto-emena-den-tha-me-tromokratisete

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος