Γέμισε παιδικά συναισθήματα το θεατράκι στο πάρκο Τρίτση

Αφιερωμένο στην παράδοση ήταν το πολύ επιτυχημένο διήμερο Φεστιβάλ παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Ιλίου, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Τρίτση. Στο 10ο Φεστιβάλ, τα παιδιά εντυπωσίασαν με τις χορευτικές και θεατρικές τους ερμηνείες, αναπαριστώντας έθιμα από όλη την Ελλάδα, ντυμένα με παραδοσιακές στολές, μάγεψαν το κοινό που κατέκλισε το χώρο και γέμισαν το πάρκο με χαρούμενες φωνές.
Επιπρόσθετα, στις δύο ημέρες του Φεστιβάλ, που είχε επετειακό χαρακτήρα, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο εργαστήρι κατασκευής κούκλας, να παρακολουθήσουν παράσταση καραγκιόζη, να παίξουν σε υπαίθρια παιχνίδια, να επισκεφτούν τα περίπτερα των παιδικών σταθμών με τις κατασκευές των παιδιών και την έκθεση φωτογραφίας που ήταν αφιερωμένη στα προηγούμενα Φεστιβάλ, απολαμβάνοντας τα δροσερά παγωτά που μοίρασε σε όλους η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στο σύνολο του προσωπικού των παιδικών σταθμών, καθώς και στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής για την οργάνωση και την επιτυχία του Φεστιβάλ έδωσε ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση και προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους. Η χαρά και η ελπίδα που πήραμε από τα μικρά παιδιά, δεν περιγράφεται με λόγια. Το φιλόξενο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», το πάρκο που όλοι αγαπάμε, αγκάλιασε, όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά μας κι εκείνα το αποζημίωσαν με τις χαρούμενες φωνές και τα τραγούδια τους».

παιδικοι σταθμοι, δημος Ιλιου, 10ο παιδικο φεστιβαλ, Ιλιον
Εξαιρετικά ικανοποιημένος ο Νίκος Ζενέτος
παιδικοι σταθμοι, δημος Ιλιου, 10ο παιδικο φεστιβαλ, Ιλιον
Κατάμεστο το θεατράκι του πάρκου Τρίτση

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος