Χαρίζει χρήμα ο Ζενέτος στη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ


Αυτό δεν είναι σκάνδαλο, είναι σκανδαλάρα πρώτου μεγέθους της βιομηχανίας εκδηλώσεων και πανηγυριών του δήμου Ιλίου! Μεγάλη αρπαχτή, για δυο ώρες 17.500 ΕΥΡΩ ζεστά και αχνιστά θα πάρει ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να κάνει το κομμάτι του και να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος όσα θα έπαιρναν οι προηγούμενοι καλλιτέχνες μαζί. Παπατζής από τους λίγους ο δήμαρχος μας, από την μία τα σπρώχνει για να γλυκάνει τον εγωισμό που του έθιξε ο Θάνος Μικρούτσικος και που τον έκανε ρόμπα σε όλο το πανελλήνιο. Όπως είπε ο ίδιος ο Ζενέτος τον περιφρόνησε ο Μικρούτσικος και δεν απάντησε ούτε στα τηλέφωνα, ούτε στα μηνύματα που έστειλε, ουσιαστικά τον έφτυσε κανονικά.
Από την άλλη, βγάζει την ουρά του απ έξω ως συνήθως και αφήνει έκθετους τους καταστηματάρχες στο έλεος των ελεγκτικών μηχανισμών της Περιφέρειας για παραβίαση του ωραρίου ενώ είναι αυτός ο ηθικός αυτουργός και στη πραγματικότητα ο υπεύθυνος για ότι γίνει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος