Το μυστικό της Ανδριάνας;

Στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κάβουρας χαρακτήρισε την αντιδήμαρχο κ. Αλεβίζου λέγοντας ότι έχει θράσος το να κοροϊδεύει ένα πολιτικό όργανο όπως το δημοτικό συμβούλιο αναφερόμενος στην απόπειρα να μοιραστεί ακατάλληλο υλικό στα σχολεία του δήμου Ιλίου. Αλλά ας δούμε και να πάρουμε τα πράγματα πως έχουν αναλυτικά και να διαπιστώσουν όλοι πόσο επιρρεπείς είναι στο ψέμα η κ. Αλεβίζου προκειμένου να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της. Ο δήμος Ιλίου πλήρωσε για 5.000 DVD όπως είπε ο κ. Κάβουρας για να αποκτήσει το DVD με τίτλο « Το μυστικό της Νίκης», υλικό που βρίσκει κάποιος στο διαδίκτυο δωρεάν ψάχνοντας στο youtube. 

Η χαριτομενιά στην υπόθεση είνα ότι τύπωσε και το σήμα του δήμου πάνω σε αυτό με σκοπό να το μοιράσει στα παιδιά του δήμου. Κατά δήλωση της αντιδημάρχου κ.Αλεβίζου η οποία έγινε στο δημοτικό συμβούλιο παρουσία κάμερας και μικροφώνων, τα DVD δεν μοιράστηκαν . Παραθέτουμε την απάντηση για να γνωρίζεται τι ειπώθηκε ακριβώς: «Δεν έχει μοιραστεί στα παιδιά, άρα η συζήτηση είναι εκ των ορθόν καν, παρ όλα αυτά όμως παρ όλα αυτά ναι δεν βαριέμαι, σας λέω αυτός είναι ο ρόλος μου εδώ πέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω αυτούς που βρίσκονται σε καίριες θέσεις επιτελικές, να βοηθήσουν την κυβέρνηση τουλάχιστον να πάρει μια απόφαση. Είναι κατάλληλο το DVD; δεν είναι κατάλληλο το DVD; Τι είναι ακριβώς, θα πρέπει να το αποφασίσετε και να βοηθήσετε σε αυτό κύριε συνάδελφε.». 

Δηλαδή είναι να αναρωτιέται κανείς από αυτή την απάντηση. «Πέταξαν» δημόσιο χρήμα; Άραγε τι τα έκαναν 5.000 κομμάτια; Βέβαια εμείς έχουμε στην διάθεση μας το επίμαχο DVD και γνωρίζουμε ότι προκειμένου να καλύψει την γκάφα ολκής η κυρία Αλεβίζου το διέθεσε εκτός από την ήμερα της ημερίδας που έκανε για να παρουσιάσει την κ. Ράπτη και σε συνάντηση με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων παρουσία αφού την είχε προειδοποιήσει ο κ. Κάβουρας περί ακαταλληλότητας του υλικού. Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 12/4/2016 στην αίθουσα -1 του δημαρχείου Ιλίου το DVD μοιράστηκε σε εκπροσώπους συλλόγους γονέων, διαδικασία από την οποία το DVD έφτασε στα χέρια μας. 

Αναρωτιέμαι από ποιον πήρε έγκριση η κ. Αλεβίζου να κάνει αυτή την πράξη. Δεν εποπτεύει τα σχολεία το υπουργείο παιδείας; Με ποια αρμοδιότητα μοιράζετε κύριοι εκπαιδευτικό υλικό το οποίο παραδίδει η κ. Αλεβίζου έστω και όταν υπάρχει υπόνοια ότι αυτό μπορεί να είναι ακατάλληλο; Ας δούμε όμως γιατί αυτό το DVD και γιατί θεωρείται ακατάλληλο. Όπως γράφει πάνω στο DVD επιμέλεια παραγωγής, σενάριο, στίχοι, μουσική έχει γράψει ο επί χρόνια σύντροφος της κα Ράπτη (ετών 42) κος Λόυκας Γιώρκας (ετών 30) επάγγελμα τραγουδιστής (σε πίστες-μπουζουξίδικα και άλλου τέτοιου είδους πολιτιστικά κέντρα) νικητής στο μουσικό διαγωνισμό «X FACTOR».

Παραγωγός του DVD είναι μια ιδιωτική εταιρεία η DVS DESIDN, με την υποστήριξη της Media Strom και του Ιδρύματος Λάτση, που έχει επωμισθεί το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων. Τι συμβαίνει πράγματι πίσω από αυτό το θέμα; Κατ αρχήν η κ, Ράπτη ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης ως πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Επειδή όμως η πρώην Βουλευτής δεν έχει ούτε υπουργείο ούτε αντικείμενο προβολής, φαίνεται ότι επέλεξε ένα κοινωνικό θέμα που έχει σχέση με παιδιά και με ένα DVD που έφτιαξε ο καλός της, για να έχει τη δυνατότητα να γυρνά την Ελλάδα και να προβάλλεται. 

Από την άλλη η κ. Αλεβίζου ικανοποιεί τις φιλοδοξίες της με αβασάνιστες δράσεις, συμμαχίες και εμφανίσεις πότε στο πλευρό της κ. Ράπτη, πότε στο πλευρό της κ. Γεννήματα, πότε της κ. Παπακώστα. Σας απαντώ εγώ λοιπόν ως πολίτης: τα ψέματα σας κύριοι έχουν κοντά ποδάρια και κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Μπορείτε να φωνάζετε στα Δημοτικά συμβούλια μόνοι σας αφαιρώντας το λόγο από όποιον σας πάει κόντρα, αυτό δεν σημαίνει ότι σας πιστεύουμε. Όταν εσείς μας καλείτε σε ημερίδες και συγκεντρώσεις και μας δίνεται τα DVD μετά πως τολμάτε να δηλώνετε ότι δεν μοιράστηκαν; Λίγη ντροπή δεν νιώθετε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος