Διαγωνισμός μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας από το δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει την 1η Μουσική Ιλιάδα, έναν διαγωνισμό μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας για δημιουργούς άνω των 18 ετών, που παρουσιάζουν για πρώτη φορά το έργο τους, με την προϋπόθεση οι στίχοι των τραγουδιών τους να είναι στην Ελληνική γλώσσα.
Όσοι πιστεύουν ότι η δημιουργία τους αξίζει να ακουστεί και να επιβραβευτεί, μπορούν να συμμετέχουν στο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό που διοργανώνει ο Δήμος μας.
Εκείνοι που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να ακουστεί το τραγούδι τους σε ειδική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, ενώ το τραγούδι που θα αναδειχθεί καλύτερο μετά από ψηφοφορία, θα κερδίσει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία και θα δημιουργήσει το δικό του video clip.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας www.songcontest.gr, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για τους όρους του διαγωνισμού, έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00μ.μ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Ξαφνικές αγάπες με το θέατρο απέκτησε η κ. Αλεβίζου και ειδικά με την κ. Πεφάνη;