Δημόσιος κίνδυνος η Παναγιώτα Μηλιώνη

Το έχουμε ξαναγράψει και δεν κουραζόμαστε να το ξαναγράψουμε άλλη μια φορά. Η γυναίκα είναι άσχετη και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων του δήμου Ιλίου. Δε φτάνει που έκοψαν το δένδρο για να εξυπηρετήσουν πατριώτη του δημάρχου πού έχει κατάστημα στο σημείο, έχουν αφήσει το μέρος εδώ και μήνες χωρίς να έχει αποκατασταθεί.
Να σημειωθεί ότι στο σημείο που κόπηκε το δένδρο πριν δυο μήνες, έγινε σοβαρό ατύχημα λόγο έλλειψη σήμανσης και παραλίγο να χάσει τη ζωή του δημότης όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε εκεί γιατί εξείχε κομμάτι του κορμού και υπεύθυνη για αυτό είναι η τεχνική υπηρεσία του δήμου Ιλίου που ηγείτο η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Μηλιώνη.
Απόλυτη ευθύνη φέρει η συγκεκριμένη κυρία αντιδήμαρχος για αυτή την κατάσταση που επικρατεί σε ένα πολυσύχναστο σημείο όπως είναι αυτό που βρίσκεται ακριβώς απέναντι το νεκροταφείο Ιλίου. Ελπίζουν οι κάτοικοι, όταν εξοικονομήσει χρόνο η κυρία Μηλιώνη από τα κομμωτήρια και από τις VIP εμφανίσεις, να μπορέσει να ασχοληθεί σοβαρά και με τα προβλήματα της πόλης.
ΥΓ. Για το ατύχημα που έγινε μπορεί να αναζητήσει κάποιος πληροφορίες από το βιβλίο συμβάντων τροχαίας Περιστερίου όπου έχει καταγραφεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος