Υπερκινητικός ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος


Θα έλεγε κανείς ότι είμαστε σε περίοδο εκλογών παρατηρώντας τον τέως αντιδήμαρχο Γιάννη Χαραλαμπόπουλο όπως τρέχει καθημερινά για να εξασφαλίσει ψήφους. Τον συναντάς παντού, σε καφενεία, ΚΑΠΗ, συνεστιάσεις, σπίτια και σε πάσης φύσεως χώρο όπου συναθροίζονται δημότες Ιλίου. Καλά κάνει και μπράβο του, αφού ως επαγγελματίας συνδικαλιστής και πολλά χρόνια μέλος του ΠΑΣΟΚ, ξέρει πως να ελίσσεται, να εισχωρεί σε κλειστά κυκλώματα, συλλόγους, αθλητικά σωματεία και να υφαρπάζει ψήφους εις βάρος πάντα συναδέλφων του από την ίδια παράταξη.
Η τακτική του γνωστή και μη εξαιρετέα, παίρνει περίλυπο ύφος, δίνει την εντύπωση ότι δεν υπάρχει αύριο γι αυτόν έτσι και δεν τον ψηφίσεις, κατηγορεί τους συναδέλφους του ότι δεν κάνουν τίποτα, ιδικά τον Γιώργο Λιόση τον έχει εξαφανίσει, τάζει διάφορα και όλα πάνε καλά. Μεγάλο του πρόβλημα όπως διατείνει σε συνεργάτες του έχει αναδειχθεί η Ανδριάνα Αλεβίζου επειδή έχει μεγάλο σπρώξιμο από τον δήμαρχο Νίκο Ζενέτο και τον πρόεδρο του δημ. συμβουλίου Δημήτρη Κουκουβίνο, βλέπει ότι θα τον περάσει σε σταυρούς προτίμησης στις επερχόμενες εκλογές, αυτό του έχει δημιουργήσει μεγάλο άγχος και αναγκαστικά την υποσκάπτει προσεκτικά και αυτή με τον τρόπο του. Άλλους εσωτερικούς αντίπαλους που έχει βάλει στο μάτι για εξολόθρευση και τους υποσκάπτει συστηματικά , είναι η πρώην αντιδήμαρχος Νίκη Βομπιράκη ο ανερχόμενος δραστήριος και φιλόδοξος πρόεδρος Ηπειρωτών Ιλίου, Χρήστος Γκόνης και ο Γιώργος Φραγκάκης. Για τους υπόλοιπους δεν δίνει και τόσο σημασία, τους θεωρεί πλέμπα και ότι είναι του χεριού του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος