«Δεν παίζετε ο άνθρωπος...ξεπέρασε την κομανέτσι!»


Έχουν «φουντώσει» για τα καλά οι φήμες και τα σενάρια, που θέλουν τον Νίκο Ζενέτο αυτή την φορά, να έχει δώσει τα χέρια με την Νέα Δημοκρατία, προς απογοήτευση πολλών φίλων και χρόνια υποστηρικτών του από το ΠΑΣΟΚ.
Μετά τον «κόκκινο Ζενέτο» όπως είχε γράψει πριν δυο χρόνια αυτοδιοικητικό site , προέκυψε τώρα όπως φαίνεται και ο «γαλάζιος Ζενέτος»! Η στήλη πληροφορήθηκε, ότι συνέφαγε ο ίδιος με Αντιδημάρχους και μέλη της παράταξής του, την Παρασκευή το βράδυ 19 /12 με τον Υπουργό Άμυνας Νικόλαο Δένδια σε γνωστή ταβέρνα στο Ίλιον! Το κλίμα ήταν δε τόσο καλό και εγκάρδιο, που ο Υπουργός κάθισε κοντά τρεις ώρες  και με αφορμή αυτό το γεγονός, την επόμενη μέρα σε γνωστό καφέ στο Ίλιον, πρώην συνεργάτης του Δημάρχου και επί σειρά ετών εκλεγμένος με την παράταξή του έλεγε και ξανάλεγε, «δεν παίζετε ο άνθρωπος...ξεπέρασε την Κομανέτσι!»

Το νέο αυτό, το «σφύριξε» στη στήλη, το ίδιο βράδυ, στέλεχος της γαλάζιας παράταξης και αιρετός από το Αιγάλεω , ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με το γραφείο του Υπουργού και ήταν αντικείμενο συζήτησης στο ''Χριστουγεννιάτικο Ποτό'' που έκανε η ΟΝΝΕΔ Χαϊδαρίου, επειδή μετά το Ίλιον περίμεναν τον Δένδια να παρουσιαστεί και εκεί. Από ότι φαίνεται μάλλον, η έλευση Κωστή Χατζηδάκη και Γιάννη Μιχελάκη στο Χαϊδάρι απέτρεψε την επίσκεψη Δένδια και προτίμησε ο ίδιος την παρέα του Ζενέτου στο Ίλιον. Βλέπετε, κατεβαίνουν και οι τρεις στην εκλογική περιφέρεια της  Β΄Αθήνας και η μάχη μεταξύ τους θα είναι μεγάλη!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος