«Είναι άσχετη...Δεν το βλέπετε; Μαζέψτε την!»


Κατά την διάρκεια του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου που έγινε την Τετάρτη 29-10-2014, με αφορμή τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες της Παρασκευής, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Παναγιώτα Μηλιώνη, «έλαμψε» με την ασχετοσύνη της! Είπε συγκεκριμένα ότι :
Δεν παρατηρήθηκε πρόβλημα στα σχολεία. Όμως, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Χρόνης, είχε άλλη πληροφόρηση και  ανέφερε 2 περιπτώσεις που αποδεικνύουν το εντελώς αντίθετο από αυτό που λέει η κ. Μηλιώνη.

Ο κ. Χρόνης αναφέρει συγκεκριμένα: Το 16ο δημοτικό πλημμύρισε στο αμφιθέατρο, στο υπόγειο και στην αίθουσα υπολογιστών. Χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να αντληθούν τα περισσότερα νερά και η συνδρομή των γονέων για να καθαριστεί το σχολείο ώστε να γίνει η εθνική γιορτή. Αν και ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου αυτή δεν ήρθε ποτέ.
Το 25ο νηπιαγωγείο Ιλίου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τη μέρα των έντονων βροχών καθώς λόγω των ορμητικών νερών οι γονείς δεν μπορούσαν να μπουν στο νηπιαγωγείο να πάρουν τα παιδιά τους. Αυτό κατέστη δυνατό ύστερα από αρκετή ώρα χάρις στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της καθαρίστριας και της προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου. Έχω σχετικό έγγραφο στα χέρια μου με το οποίο περιγράφονται τα γεγονότα και ζητείται η μετασυστέγαση σε άλλο κτίριο που θα τηρεί τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των παιδιών.

( Το έγγραφο διαβάστηκε προς ενημέρωση όλων ).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος