Νίκη Βομπιράκη : ζω στο Ίλιον // δουλεύω για το Ίλιον


Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της πόλης μας αλλά και της εποχής, που απαιτεί συνέπεια, πολλή δουλειά και όχι λόγια, εργάστηκα στον τομέα που γνωρίζω καλύτερα, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Κ.Ε.Π.

Με εργαλείο τις γνώσεις μου, που πηγάζουν από τις σπουδές μου στα οικονομικά και την επαγγελματική μου δραστηριότητα, αλλά και με πολύτιμο οδηγό την εμπειρία του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου συνέβαλα στην οργάνωση και βελτίωση του τομέα αρμοδιότητας μου με το σχεδιασμό και την επίβλεψη του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2010-2014, την ανάπτυξη προγραμμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας και καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες μας και την επεξεργασία αποφάσεων και εσωτερικών κανονισμών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της τετραετίας 2010-2014, τα κρατικά κονδύλια συρρικνώθηκαν κατά 60%. Συγκεκριμένα, το 2009 ο Δήμος Ιλίου έλαβε 20 εκατομμύρια ευρώ ενώ το 2013 μόλις 8 εκατομμύρια. Ωστόσο, με μεγάλη προσπάθεια, ο Δήμος Ιλίου παραμένει πλεονασματικός, δεν έχει δανειστεί τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ έχει αποπληρώσει όλα τα δάνεια του. Εξοφλεί στο ακέραιο όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις και μείωσε το χρόνο πληρωμής των προμηθευτών. Τέλος, το πιο σημαντικό είναι ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης ενώ αύξησε τις κοινωνικές παροχές προς τους δημότες μας, παραδίδει καταθέσεις περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ για την επόμενη περίοδο.
Γι αυτούς τους λόγους σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και πάλι,
γιατί ζω στο Ίλιον και δουλεύω για το Ίλιον.

Νίκη Βομπιράκη,
Αντιδήμαρχος Οικονομικών,
Διοικητικών Υπηρεσιών και Κ.Ε.Π
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος