Εγκαινιάζει το Δημοτικό Οδοντιατρείο ο δήμος Ιλίου

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, μια ακόμη δομή κοινωνικής πρόνοιας του δήμου Ιλίου δίνοντας συνέχεια στην κοινωνική πρόνοια, αλληλεγγύης και προσφοράς στον άνθρωπο.
Το Δημοτικό Οδοντιατρείο εξυπηρετεί τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και προγραμμάτων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν οριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Βασικός σκοπός της νέας αυτής δομής είναι η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη των νόσων του στόματος και ο σωστός σχεδιασμός αντιμετώπισης τους, με κύριο μέλημα την προαγωγή της στοματικής υγείας του πληθυσμού καθώς και την πρόληψη προβλημάτων που σχετίζονται με την στοματική υγεία.
Οι εθελοντές οδοντίατροι που στελεχώνουν το Δημοτικό Οδοντιατρείο δέχονται τους πολίτες κατόπιν ραντεβού. Μέσα από πλήρη έλεγχο σχηματίζουν άμεσα ολοκληρωμένη εικόνα για τη στοματική υγεία του πολίτη και εφαρμόζουν κάθε πρόσφορο μέσο στο πλαίσιο της προληπτικής οδοντιατρικής.
Το Δημοτικό Οδοντιατρείο στεγάζεται στη 2η Μονάδα Δημοτικών Ιατρείων επί της οδού Γρηγορίου Ε΄ 25 στον Αγ. Φανούριο. Για ραντεβού επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 2624090 καθημερινά από τις 8.30π.μ. έως τις 3.00μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής.

http://doxthi.gr/41788/egkeniazi-to-dimotiko-odontiatrio-o-dimos-iliou/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Α. Γερολυμάτος : «Ο αντιδήμαρχος έργων οφείλει να βρίσκεται όλη μέρα στον δρόμο και όχι στο γραφείο ή το κομμωτήριο»