Σεσημασμένος από το Ίλιον ο 45χρονος που έκλεβε καταστήματα στο Κολωνάκι

Συνελήφθη στο Ίλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, ένας 45χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Επιπλέον αναζητούνται οι κλεπταποδόχοι συνεργοί του.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε ειδική ομάδα Αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας που είχε συσταθεί για τον εντοπισμό των δραστών υποθέσεων κλοπών από καταστήματα και γραφεία στην περιοχή του Κολωνακίου, εξακριβώθηκε  η εγκληματική δράση και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 45χρονου.
Συγκεκριμένα, ο δράστης παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου ή τα παράθυρα των κοινόχρηστων χώρων εισέρχονταν σε γραφεία και καταστήματα και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρηματοκιβώτια, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, εμπορεύματα και άλλα αντικείμενα αξίας.
Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Αεροβόλο πιστόλι
  • Ηλεκτρονικές συσκευές
  • Εξαρτήματα Η/Υ
  • Πίνακες ζωγραφικής
  • Εμπορεύματα καταστημάτων
  • Κλειδιά καταστημάτων
  • Αντικλεπτικοί μηχανισμοί ενδυμάτων
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί ογδόντα πέντε περιπτώσεις κλοπών ενώ εξακριβώθηκε η συμμετοχή του σε υπόθεση ληστείας το 2012, κατά την οποία οι δράστες, φορώντας στολές αστυνομικών, ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν φορτηγό όχημα που μετέφερε προϊόντα καπνού.
Επισημαίνεται ότι, ο 45χρονος είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για αντίστοιχα αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Κολωνάκι, κλοπές, Ίλιον, 45χρονος
http://doxthi.gr/39308/sesimasmenos-apo-ilion-o-45chronos-pou-ekleve-katastimata-sto-kolonaki/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017