Κινητοποίηση για τον καθαρισμό του πάρκου Τρίτση από την Αλληλέγγυα Πόλη Ιλίου

αλληλέγγυα πόλη, Ίλιον, παράταξη, δήμος Ιλίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5 Ιουνίου 2016: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Κινητοποίηση για τον καθαρισμό του πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 9.00 πμ, στηρίζουμε την πρωτοβουλία του συλλόγου “Φίλοι του Πάρκου” για τον καθαρισμό του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”.
Ενώνουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας, με άλλες συλλογικότητες, φορείς και εθελοντές, σε μια από κοινού προσπάθεια κινητοποίησης για την αποκομιδή των σκουπιδιών και τη στοιχειώδη συντήρηση ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής. Παράλληλα, καλούμε τους φορείς και τους πολίτες του Ιλίου να στηρίξουν κι εκείνοι έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία.

Δε σταματάμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε την άμεση και οριστική επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το πάρκο, απέναντι σε κάθε σχέδιο ιδιωτικοποίησής του. Για εμάς, ο μόνος δρόμος για την προστασία και την αναβάθμισή του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, είναι η συγκρότηση ενός υγιούς νέου φορέα διαχείρισης που με ικανή κρατική χρηματοδότηση θα μπορεί να καλύψει τις λειτουργικές δαπάνες του πάρκου και το αναγκαίο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017