Συνεχίζεται από την Αλληλέγγυα Πόλη η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες

Συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από την δημοτική κίνηση Ιλίου “ Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης ”, καθώς οι ανάγκες συνεχίζουν να είναι μεγάλες με τον αριθμό των προσφύγων να αυξάνεται καθημερινά.
Οι χώροι προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων έχουν αυξηθεί στους τρεις, αφού μετά το Ελαιώνα και το Ελληνικό, προστέθηκε και το ΠΑΛΑΙ στο Γαλάτσι, που μεταφέρθηκαν 1250 πρόσφυγες ενώ συνεχώς καταφθάνουν εκεί και νέοι.

Συνεπώς υπάρχει τεράστια ανάγκη για κουβέρτες, sleeping bag και σκηνές ενώ δεν υπάρχει ανάγκη για άλλα ρούχα, καθώς έχει καλυφθεί ο αναγκαίος αριθμός που χρειαζόταν. Συνεχής είναι, επίσης, η ανάγκη για φάρμακα, τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που τα χρειάζονται μεγαλώνει συνεχώς.
Οι πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν στη προσπάθεια αυτή, μπορούν καθημερινά, να φέρνουν τα παραπάνω είδη στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού «Ομπρέλα», που βρίσκεται στην οδό Μενελάου 90, στο Ίλιον, κατά τις πρωινές (10πμ – 2μμ) αλλά και τις απογευματινές ώρες (6μμ – 9μμ).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017