Γυαλίζουν και προβάρουν το δαχτυλίδι στο Ίλιον

Σε...αναμμένα κάρβουνα φαίνεται ότι κάθονται ο Δημήτρης Κουκουβίνος και η Ανδριάνα Αλεβίζου  ένεκα της παράδοσης του «δαχτυλιδιού» από τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο επειδή ακούγονται  φήμες έντονα τον τελευταίο καιρό, ότι ο Δήμαρχος Ιλίου δεν θα ολοκληρώσει την θητεία του και θα αποχωρήσει πριν το τέλος της πενταετίας για να αφήσει χώρο στον επόμενο. Έτσι λοιπόν, όπως λένε τα «πηγαδάκια» οι πρόβες για το… δημαρχιακό «δαχτυλίδι» έχουν ήδη αρχίσει και αυτό υποστηρίζουν αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Ιλίου, μόνο που έχουν μπερδευτεί λιγάκι και βρίσκονται σε αμηχανία πολλοί παλιοί αλλά και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι με την συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό, τόσο του Δημήτρη Κουκουβίνου όσο και της Ανδριάνας Αλεβίζου.
Συμπεριφέρονται και οι δύο λες και είναι Δήμαρχοι, «γυαλίζουν και προβάρουν το δαχτυλίδι» με τις κινήσεις τους χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί, είναι ότι τους έχει πάρει χαμπάρι και η αντιπολίτευση, αφού σε συνεδρίαση του  δημοτικού συμβουλίου σε μια έξαρση αλαζονείας του κ. Κουκουβίνου, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Λάκης Πατακιάς, τον ρώτησε ευθέως «είστε Δήμαρχος κύριε Κουκουβίνε και απαντάτε»; Προς το παρόν όμως, για όσο τουλάχιστον ο Νίκος Ζενέτος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, οι Κουκουβίνος - Αλεβίζου εκεί που ήταν εξαφανισμένοι το προηγούμενο διάστημα, έχουν γίνει τώρα «βεντούζα» στον Δήμαρχο και δεν τον αφήνουν να πάρει ανάσα, παντού είναι μαζί του, σε εκδηλώσεις, σε παρελάσεις, σε δηλώσεις στην τηλεόραση και αλλού. «Σιαμαίοι» έχουν γίνει και αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι και το σχολιάζουν ποικιλοτρόπως στο Ίλιον, σε τέτοιο σημείο που να λένε ότι ο Ζενέτος είναι «όμηρος» του Κουκουβινέικου και τον έχουν από κοντά μη τυχόν και αλλάξει γνώμη με το «δαχτυλίδι» και δεν το παραδώσει εκεί που πρέπει! Το θέμα είναι ποιος θα πάρει τελικά το «δαχτυλίδι», γιατί πολλά ακούγονται, θα το πάρει ο «κληρονόμος»;  Η...υπάρχει εναλλακτική λύση!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017