Η ΕΣΤΙΑ ΣΤΟ "ΤΣΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ" ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΛΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο" Τσάι της Αγάπης " του Κέντρου Γυναικών Δήμου Ιλίου. Τόσο η έντονη δράση του Κέντρου όλα αυτά τα χρόνια, όσο και η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης κατάφεραν να γεμίσουν ασφυκτικά το καλλιτεχνικό καφενείο του Πολιτιστικού Κέντρου Ιλίου "Μελίνα Μερκούρη". 

Ο Σύλλογος μας που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει και εκτιμά ιδιαιτέρως τις προσπάθειες του Κέντρου Γυναικών, δεν θα μπορούσε να λείπει απο αυτή του την εκδήλωση. Με το μουσικό μας συγκρότημα αυτή τη φορά, "Τα Παιδιά της Εστίας" κατάφεραν να ζεστάνουν με μουσικές νότες και πολύ τραγούδι το κρύο απόγευμα της Κυριακής. Με έντεχνο-νεανικό πρόγραμμα, το συγκρότημα μας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτή την φορά. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την πραγματικά αξιόλογη παρουσία τους, αλλά και στην πρόεδρο κα Δαμιανάκη και σε όλες τις κυρίες του Κέντρου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017