Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ

Πάνω απο δέκα κούτες με ρούχα κατάφερε να συγκεντρώσει ο Σύλλογος μας για τη στίριξη του προγράμματος της κοινωνικής υπήρεσίας του Δήμου μας "Κοινωνική Τράπεζα Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης". Με το σκεπτικό πως τρόφιμα μπορούν να προσφέρουν αρκετοί φορείς αλλά και συμπολίτες μας το Δ.Σ. αποφάσισε να συγκεντρώσει στο χώρο του Συλλόγου μας ανδρικά, γυναικεία & παιδικά ρούχα σε καλή κατάσταση. Η ανταπόκριση των φίλων & μελών της " Εθνικής Εστίας " ήταν συγκινητική καθώς καθημερινά κατέφθαναν τσάντες με ρουχισμό.
Επιπλέον, συγκεντρώθηκαν παιχνίδια & γλυκά μακράς διάρκειας (μαρμελάδες, καραμέλες, γλυφιτζούρια) με σκοπό να δοθούν στο Σύλλογο προστασίας παιδιών " Χαμόγελο του Παιδιού ". Οι κούτες παραδόθηκαν την Δευτέρα 2 Απριλίου στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου. Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν σ' αυτή τη κίνηση ανθρωπιάς στις δύσκολες ημέρες που όλοι μας περνάμε, δίνοντας ένα μήνυμα πως όσες δύσκολες στιγμές και να έρθουν η αλληλεγγύη & η αξιοπρέπεια μας δεν θα χαθεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το σπίτι του δάσους στο Πάρκο Τρίτση θα χρησιμοποιηθεί πάλι.

Πρωτοπόρος στα κοινωνικά προγράμματα ο δήμος Ιλίου. ‘Ιδρυσε Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, στόχος η δημιουργία Τράπεζας Μητρικού Γάλακτος

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Ιλίου για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017